Salutació / Benvinguda

Benvinguts i benvingudes,

El fet que us trobeu llegint aquestes línies vol dir que heu tingut interès en conéixer alguna cosa més de Prat de Comte i això ens satisfà. Prat de Comte és un poble petit però amb molta empenta i ganes de tirar endavant, tal com es constatat any rera any a la Festa de l'Aiguardent.

Tot el poble s'implica i participa, tothom pertany en major o menor mesura a l'organització d'aquest esdeveniment. Si no fos així la festa no seria possible. Vull aprofitar aquesta salutació per agrair l'esforç de tot el poble i convidar-vos a vosaltres a visitar el poble i gaudir de la nostra festa.

Us esperem amb tota la nostra hospitalitat.

Joan Josep Malràs Pascual
Alcalde de Prat de Comte

Benvolguts amics i amigues,

Sigueu benvinguts a la web oficial de la Festa de l'Aiguardent de Prat de Comte. Us convidem a visitar-la a fons, a conèixer les activitats, la història de la destil·leria, les tradicions del nostre poble...

Aquest lloc web vol donar a conèixer la festa i l'ofici antic de la destil·lació, a més de les nostres costums més arrelades com són les curses tradicionals de la festa major o la Jota de Prat de Comte. Tot això ho trobareu aquí, però volem que aneu un pas més enllà. Participeu, visqueu la festa, visiteu-nos, gaudiu de les activitats i actuacions.

Prat de Comte, la seva gent i la seva festa us esperem.

Naima Bascó Comellas
Regidor de Cultura i Festes